Nu boeken Vev software voor je bedrijf
Energiebanen getekent op een etalagepop

Pitjit Tenaga Dalam Massage

Door deze massage worden alle energiebanen open gezet in het hele lichaam.

Door zittend werk of bepaalde sporten komen vaak je energiebanen dicht te zitten waardoor je klachten ontwikkelt.

Tijdens deze massage worden goede energieën naar de juiste plekken en chakra's gestuurd. De voordelen van deze oeroude Indonesische Pitjit Tenaga Dalam massage zijn; werkt stress verlagend, voorkomt burn out klachten, helpt tegen depressie klachten, vast zittende spieren, spierpijn, het bewerkstelligt goede doorbloeding, helpt bij migraine, het geeft rust in je lijf, je gaat beter slapen, je krijgt meer energie, het verwijderd blokkades waardoor je krachtiger wordt

Voor een echte verwennerij voor uw huid en senses, is het mogelijk voor een kleine meer prijs van 2,95 euro om met Rituals massage olie en of amandel- Doterra essentiële oliën gemasseerd te worden.

Een massage op locatie is mogelijk.

Verhaal achter de Pitjit Tenaga Dalam Massage

Pitjit Tenaga Dalam is letterlijk vertaald: Innerlijke Kracht massage. Indonesisch Energetisch werk maakt al duizenden jaren onderdeel uit van de sjamanistische levensfilosofie van de oerbewoners van het oude Indië. Door overlevering van (groot)ouder op (klein)kind is deze krachtige, holistische manier van kijken naar het leven en zijn de waardevolle lessen van onze voorouders bewaard gebleven.

Tenaga Dalam is ontstaan vanuit het principe dat alles uit energie bestaat en die energie te veranderen en te transformeren is. Tenega Dalam voedt actief onze chakra’s, is gericht op het gevoel, instinct en intuitie, vooral daar waar overgave belangrijk is.

Prijsopgave (100% BTW vrij)
€3,99
Met Doterra olie erbij
€6,95
Inclusief een paraffine warmte sok

€65,90
60 min Pitjit Tenaga Dalam Massage
€98,85
90 min Pitjit Tenaga Dalam Massage

€148,80
Strippenkaart van 5x 30 minuten. (uw voordeel van €15,95 euro korting per kaart) Deze kaart is 3 maanden geldig vanaf ingangsdatum.
€294,50
Strippenkaart van 10x 30 minuten. (uw voordeel van €35,00 euro korting per kaart) Deze kaart is 6 maanden geldig vanaf ingangsdatum.

*€32,95 voor een thuisbezoek
*Vergeet je bad handdoek niet mee te nemen. Heeft u geen bad handdoek meegenomen, word hier €2,95 voor gerekend.

Ervaringen van anderen

Nico van den Heuvel, Almere
Via een verjaardagscadeau van mijn dochter kwam ik bij Petra van Flow terecht. Aangezien ik de laatste jaren veel aan het verhuizen was, begonnen mijn rugklachten op te spelen. Dankzij mijn verjaardagscadeau ben ik bij Petra van mijn rugklachten tot nu toe af. Haar massage kan je vergelijken met de massage in Bali. Ik ging voor corona veel naar Bali. Het is persoonlijker en intenser. Het is niet te vergelijken met de massage bij de fysiotherapeut
Dewi van den Heuvel, Muiderberg
Petra geeft veel persoonlijke aandacht, toegespitst op mijn pijnklachten. Ze geeft hele goede massages daarnaast is ze heel kundig. Ze heeft mij enorm geholpen met haar tips als je bijvoorbeeld heel veel achter het scherm zit voor je werk

Annuleren

Annulering van afspraken voortvloeiend uit een overeenkomst dient uiterlijk 48 uur vóór het afgesproken tijdstip te geschieden.

Voor annulering van afspraken gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering tot 48 uur voor aanvang is de patiënt/cliënt geen kosten verschuldigd.
  • Bij annulering 24 uur voor aanvang van een consult is de patiënt/cliënt 50% van het bedrag de afspraak verschuldigd.
  • Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van een consult is de patiënt/cliënt 100% van het bedrag voor de afspraak verschuldigd.
  • Indien een consult op verzoek van een patiënt/cliënt wordt verschoven naar een latere datum is de patiënt/cliënt bij verschuiving tot 48 uur voor aanvang van de afspraak geen kosten verschuldigd, binnen 48 uur voor aanvang 50% van het bedrag voor de afspraak en binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak het volledige bedrag.
  • Indien annulering niet of te laat geschiedt, is de zorgaanbieder gerechtigd de betreffende dienst(en) in rekening te brengen onverkort het recht op betaling van alle in deze door hem/haar gemaakte kosten.