Nu boeken Vev software voor je bedrijf
Een oor met acupunctuurnaalden erin

Oor Acupunctuur

Het oor is de externe manifestatie van de nieren en is volgens de Chinezen onlosmakelijk verbonden met de interne organen. Het doet dienst als verzamelplaats van de meridianen (energiebanen). Oor acupunctuur werkt bij een breed scala aan klachten. Oor acupunctuur is doeltreffend gebleken bij pijnklachten zoals hoofdpijn, maag- en darmklachten, stressklachten en refractie afwijkingen in de ogen. Veel rokers die willen stoppen of mensen die kilo's kwijt willen raken hebben baat bij oor acupunctuur.

Hoe weet je dat het werkt? Na die eerste drie of vier keer kun je meestal voelen dat acupunctuur 'iets' voor je doet. Klachten verschuiven of de scherpe kantjes gaan er vanaf. Nog vaker hoor ik van een gevoel van ontspanning, beter in je vel zitten. Ooracupunctuur is breed inzetbaar: van een eenvoudige koortslip tot chronische darmklachten. En ook astmatische klachten, stressklachten, verstuikte enkel, somberheid, concentratieproblemen, overgangsklachten, burn-out, eczeem. Soms kan de reguliere geneeskunde u niet verder helpen.

Prijsopgave (100% BTW vrij)
€29,95
30-60 min Oor Acupunctuur in combinatie met een massage
€65,90
60 min Oor Acupunctuur

*€32,95 voor een thuisbezoek
*Vergeet je bad handdoek niet mee te nemen. Heeft u geen bad handdoek meegenomen, word hier €2,95 voor gerekend.

Annuleren

Annulering van afspraken voortvloeiend uit een overeenkomst dient uiterlijk 48 uur vóór het afgesproken tijdstip te geschieden.

Voor annulering van afspraken gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering tot 48 uur voor aanvang is de patiënt/cliënt geen kosten verschuldigd.
  • Bij annulering 24 uur voor aanvang van een consult is de patiënt/cliënt 50% van het bedrag de afspraak verschuldigd.
  • Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van een consult is de patiënt/cliënt 100% van het bedrag voor de afspraak verschuldigd.
  • Indien een consult op verzoek van een patiënt/cliënt wordt verschoven naar een latere datum is de patiënt/cliënt bij verschuiving tot 48 uur voor aanvang van de afspraak geen kosten verschuldigd, binnen 48 uur voor aanvang 50% van het bedrag voor de afspraak en binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak het volledige bedrag.
  • Indien annulering niet of te laat geschiedt, is de zorgaanbieder gerechtigd de betreffende dienst(en) in rekening te brengen onverkort het recht op betaling van alle in deze door hem/haar gemaakte kosten.