Nu boeken Vev software voor je bedrijf
Dame die een massage bij de nek krijgt

Fibromyalgie Massage

We horen de term fibromyalgie steeds meer om ons heen. Fibromyalgie heeft de symptomen die lijken op reumaklachten. Het geeft pijn in bindweefsel en spieren en heeft daarom ook de naam weke delen reuma gekregen.

Fibromyalgie komt naar schatting voor bij twee op de honderd volwassen en vooral bij vrouwen. Dit chronische pijnsyndroom kan ook voorkomen bij kinderen, tieners, mannen en ouderen. Naast spierpijn, spierstijfheid, pijn in de gewrichtsaanhechtingen en pezen gaat het vaak gepaard met extreme vermoeidheid. Hoofdpijn, migraine, slaapstoornissen, geheugen- en concentratiestoornissen, angsten en depressies komen ook vaak voor.

De Fibromyalgie Massage is een massagevorm welke hoofdpijn en pijn in spieren vermindert en heeft een zeer positieve invloed op het slaappatroon. De massage bij fibromyalgie is volledig afgestemd op de gevoelige plaatsen (tenderpoints) op het lichaam en richt zich daarnaast op de gebieden welke specifiek worden aangegeven. De sessie duurt 30 min (Er is een strippenkaart beschikbaar voor alle massages. 15,95 euro in uw voordeel. Zie de tarievenlijst op deze website)

Prijsopgave (100% BTW vrij)
€3,99
Inclusief Doterra olie
€6,95
Inclusief een paraffine warmte sok
€32,95
30 min Fibromyalgie Massage
€65,90
60 min Fibromyalgie Massage
€98,85
90 min Fibromyalgie Massage

€148,80
Strippenkaart van 5x 30 minuten. (uw voordeel van €15,95 euro korting per kaart) Deze kaart is 3 maanden geldig vanaf ingangsdatum.
€294,50
Strippenkaart van 10x 30 minuten. (uw voordeel van €35,00 euro korting per kaart) Deze kaart is 6 maanden geldig vanaf ingangsdatum.

*€32,95 voor een thuisbezoek
*Vergeet je bad handdoek niet mee te nemen. Heeft u geen bad handdoek meegenomen, word hier €2,95 voor gerekend.

Ervaringen van anderen

Sandra Heijkoop
Zonder enkele verwachting ging ik naar Petra voor een fibromyalgie massage. Maar wat was het fijn! Alle pijnpunten worden aangepakt en Petra luistert ook heel goed naar je klachten. Wat een lieve vrouw. Ik ga snel weer voor het stukje ontspanning die fibro patiënten zo goed kunnen gebruiken

Annuleren

Annulering van afspraken voortvloeiend uit een overeenkomst dient uiterlijk 48 uur vóór het afgesproken tijdstip te geschieden.

Voor annulering van afspraken gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering tot 48 uur voor aanvang is de patiënt/cliënt geen kosten verschuldigd.
  • Bij annulering 24 uur voor aanvang van een consult is de patiënt/cliënt 50% van het bedrag de afspraak verschuldigd.
  • Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van een consult is de patiënt/cliënt 100% van het bedrag voor de afspraak verschuldigd.
  • Indien een consult op verzoek van een patiënt/cliënt wordt verschoven naar een latere datum is de patiënt/cliënt bij verschuiving tot 48 uur voor aanvang van de afspraak geen kosten verschuldigd, binnen 48 uur voor aanvang 50% van het bedrag voor de afspraak en binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak het volledige bedrag.
  • Indien annulering niet of te laat geschiedt, is de zorgaanbieder gerechtigd de betreffende dienst(en) in rekening te brengen onverkort het recht op betaling van alle in deze door hem/haar gemaakte kosten.