Nu boeken Vev software voor je bedrijf
Een voet die gemaseerd wordt

Chinese Voet Massage

Chinese voetmassage is een eeuwenoude massagetechniek – 4000 jaar oud – welke ervoor zorgt dat u vitaal en gezond blijft, het helpt klachten te voorkomen en/of te verminderen. Chinese voetmassage brengt het lichaam in balans door het behandelen van de reflexpunten en de meridianen op de voeten en onderbenen. Deze behandeling is in maart 2023 beschikbaar.

De Chinese massage liet zien, dat het mogelijk is de parasympatische reactie (de gevoeligheid voor rust en ontspanning) te stimuleren, waarbij de massage al binnen 10 minuten effect had. Ook de hartslag werd er aanzienlijk door verlaagd. Dus zeker goed voor het slapen gaan!

Voor een optimale behandeling voor droge en koude voeten is er een pakking met paraffine beschikbaar. Dit kan ook gecombineerd worden met een Doterra Lavendel- of Citroen olie.

Prijsopgave (100% BTW vrij)
€2,99
Inclusief Doterra olie
€6,95
Inclusief een paraffine warmte sok

€20,00
30 min Chinese Voetmassage voor kinderen tot en met 14 jaar
€32,95
30 min Chinese Voetmassage

*€32,95 voor een thuisbezoek
*Vergeet je bad handdoek niet mee te nemen. Heeft u geen bad handdoek meegenomen, word hier €2,95 voor gerekend.

Annuleren

Annulering van afspraken voortvloeiend uit een overeenkomst dient uiterlijk 48 uur vóór het afgesproken tijdstip te geschieden.

Voor annulering van afspraken gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering tot 48 uur voor aanvang is de patiënt/cliënt geen kosten verschuldigd.
  • Bij annulering 24 uur voor aanvang van een consult is de patiënt/cliënt 50% van het bedrag de afspraak verschuldigd.
  • Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van een consult is de patiënt/cliënt 100% van het bedrag voor de afspraak verschuldigd.
  • Indien een consult op verzoek van een patiënt/cliënt wordt verschoven naar een latere datum is de patiënt/cliënt bij verschuiving tot 48 uur voor aanvang van de afspraak geen kosten verschuldigd, binnen 48 uur voor aanvang 50% van het bedrag voor de afspraak en binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak het volledige bedrag.
  • Indien annulering niet of te laat geschiedt, is de zorgaanbieder gerechtigd de betreffende dienst(en) in rekening te brengen onverkort het recht op betaling van alle in deze door hem/haar gemaakte kosten.