Nu boeken Vev software voor je bedrijf
Een klant die met haar gezicht tegen een stoel leunt en een massage krijgt

Allround stoelmasseur

Stoelmassage brengt ontspanning, verhoogt de concentratie, zorgt voor prestatieverbetering, werkt stress verminderend en reduceert de spanning in de spieren. Tevens voorkoming van diverse aandoeningen (RSI), verhoogt het lichaamsgevoel en is evenwicht herstellend

Voor beginnende deelnemers duurt deze massage de eerste keer 30 min waarbij in 10 minuten een anamnese vragenlijst word doorgenomen. Het liefst werk ik op blote huid om zo de werking optimaal te benutten.

(deze word vooraf toegestuurd per mail n.a.v. inschrijving) Is er al vaker een behandeling gegeven dan duurt deze sessie totaal 60 min.

Indien gewenst en nodig is, krijgt de deelnemer tips mee voor oefeningen voor zijn/haar werkplek.

De voordelen van deze stoelmassage zijn dat deze kan worden gegeven met kleding aan, de massage word afgestemd op de medewerker waardoor het bij iedereen verschillend kan uitpakken en op de juiste plekken aandacht wordt gegeven. Met speciale technieken worden zowel de spieren van de nek, schouder, rug, armen, hoofd, handen en evt. benen aangepakt. De technieken zijn gebaseerd op oude oosterse drukpunttechnieken gecombineerd met moderne westerse inzichten.

Bij eerste sessie incl.10 min anamnese

Een stoelmassage op locatie is mogelijk.

Voor sporters met veel spiermassa heeft Flow een apparaat waarbij er met diepere trillingen de spieren verzachten en knopen oplossen. Voor het sporten is het tevens een warming-up voor de spieren.

Er zijn een aantal contra-indicaties waarbij het masseren word afgeraden:
 • Eerste 3 maanden van de zwangerschap
 • Ontsteking
 • Onbekende pijn
 • Koorts
 • Infectie ziekten
 • Besmettelijke huidziektes
 • Wonden in het massage gebied
Prijsopgave (100% BTW vrij)
€2,99
Inclusief Doterra olie

€30,50
30 min Stoelmassage op kleding
€32,95
30 min Intensieve Stoelmassage op huid met olie
€57,00
60 min Stoelmassage op contractbasis voor bedrijven per uur

€148,80
Strippenkaart van 5x 30 minuten. (uw voordeel van €15,95 euro korting per kaart) Deze kaart is 3 maanden geldig vanaf ingangsdatum.
€294,50
Strippenkaart van 10x 30 minuten. (uw voordeel van €35,00 euro korting per kaart) Deze kaart is 6 maanden geldig vanaf ingangsdatum.

*€32,95 voor een thuisbezoek
*Vergeet je bad handdoek niet mee te nemen. Heeft u geen bad handdoek meegenomen, word hier €2,95 voor gerekend.

Annuleren

Annulering van afspraken voortvloeiend uit een overeenkomst dient uiterlijk 48 uur vóór het afgesproken tijdstip te geschieden.

Voor annulering van afspraken gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

 • Bij annulering tot 48 uur voor aanvang is de patiënt/cliënt geen kosten verschuldigd.
 • Bij annulering 24 uur voor aanvang van een consult is de patiënt/cliënt 50% van het bedrag de afspraak verschuldigd.
 • Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van een consult is de patiënt/cliënt 100% van het bedrag voor de afspraak verschuldigd.
 • Indien een consult op verzoek van een patiënt/cliënt wordt verschoven naar een latere datum is de patiënt/cliënt bij verschuiving tot 48 uur voor aanvang van de afspraak geen kosten verschuldigd, binnen 48 uur voor aanvang 50% van het bedrag voor de afspraak en binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak het volledige bedrag.
 • Indien annulering niet of te laat geschiedt, is de zorgaanbieder gerechtigd de betreffende dienst(en) in rekening te brengen onverkort het recht op betaling van alle in deze door hem/haar gemaakte kosten.